Skip to main content

HOTEL SALORA

Automaatio hotelli Salora palvelee kellon ympäri. Kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit sisältyvät hintaan. Aamupalan kanssa tai ilman!

Kokous- ja tapahtumapaikka täynnä nostalgiaa

Astrum-Keskuksessa olet salolaisen elektroniikkaosaamisen juurilla, sillä Saloran entiset tehdastilat ja pääkonttori tarjoavat aivan omanlaisensa, persoonallisen ympäristön työhön, kokouksiin ja vapaa-ajan viettoon. Tutustu koko mielenkiintoiseen historiikkiin. Tiesitkö, että Astrum-Keskus on myös yksi aurinkoenergian hyödyntämisen edelläkävijä?

Oheisohjelmatarjonta

Astrum-Keskuksessa on kaikki mitä tarvitaan onnistuneeseen päivään, sillä valittavanasi on oheisohjelmatarjonta, jota et muualta saa – autonäyttelystä teatteriin.

Sijainti

Astrum-Keskus sijaitsee Salossa, reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta. Juna-asema sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä ja kaukoliikenteen linja-autojen pysäkki tien toisella puolella!

Sähkölatauspiste

Nyt voit ladata sähkö- tai lataushybridiautoasi aurinkosähköllä, kun vierailet Astrum Keskuksessa!
Solar Finlandin sisäänkäynnin vasemmalla puolella on nyt kaksi latausasemaa, joissa auton lataaminen onnistuu kätevästi maksukorttia vilauttamalla!
⚡️Molemmat latausasemat ovat Type 2 ja teholtaan 22kW⚡️
⚡️Lataus maksaa 0,19€/kWh + 0,01€/min⚡️
Latausasemilla hyödynnetään Astrum Keskuksen omalla aurinkovoimalalla tuotettua puhdasta sähköä!

Eri kokoisia toimitiloja yritysten tarpeisiin.

Astrum-keskus haluaa vastata modernin yritystoiminnan tarpeisiin tarjoamalla monipuoliset puitteet teollishistoriallisessa ympäristössä. Alue on muuntautunut monipuoliseksi toimistokeskittymäksi, jossa eri alojen yritykset voivat saada hyötyä toisistaan. Astrum-keskuksessa virikkeitä työhön antavat hyvät liikunta-, vapaa-aika- ja kulttuurimahdollisuudet.

Yhteyshenkilö toimitila asioissa:
Jarmo Seppälä
puh. 0400-821 178
jarmo.seppala@astrum.fi

Vapaita tiloja

  • Muutama tila on vapautumassa. Ole hyvä ja ota yhteyttä. 

  Kysele toimitilaa

  Täytä lomake

  Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostilla:


  Soita Jarmo Seppälä

  0400 821 178
  arkisin klo 8-16


  Sähköposti

  jarmo.seppala@astrum.fi
  ~24 tunnin vastausaika