Skip to main content

Tervetuloa nauttimaan Astrum-keskuksen monipuolisista palveluista.

Olisiko aika lounaalle vai pysähdytkö kahville?

Astrum-Keskuksessa sijaitseva Ravintola Mama’s on täyden palvelun lounas- ja catering palveluja tarjoileva ravintola. Kokous- ja seminaarivieraille järjestyvät aamiaiset, kahvitukset, lounaat ja päivälliset ammattitaidolla. Espanjalaisittain tapaksia, ”jenkkityyliin” hampurilaisia tai miltä tuntuisi itämaiset maut? A-oikeuksen varusteltu Kahvila Cafe Piste palvelee vielä illemmallakin ja tarjoilee mm. itse leivottuja leivonnaisia ja pientä suolaista purtavaa. Hotel Saloran aamupala tarjoillaan myös kahvilassa.

Liikunnalliset aktiviteetit

Alueen suurin yksityinen liikuntakeskus, Hanhivaaran liikuntakeskus tarjoaa kattavan listan palveluja liikkujalle! Suuri ja monipuolinen kuntosali, kymmeniä eri ryhmäliikuntalajeja, personal trainer ja Inbody-mittaukset, padel, sulkapallo, pickleball, lasten kuplafutis, biljardi ja snooker.

Muistathan, että Hotelli Saloran vieraille kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit ovat ilmaisia – tämä etu kannattaa hyödyntää!

Keilahalli

10-ratainen Brunswick-kilpakeilahalli

10 radan kilpatason keilahalli käytössänne. Moninkertainen Suomen mestari ja MM- mitalisti Sanna Paasanen sekä nuorten maajoukkuetason valmentaja Jani Koivukangas antamassa kovan tason vinkkejä. Viikonloppuisin myös hohtokeilausta! Tila on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin! A-oikeuksin varusteltu kahvila ja mahdollisuus teille sopiviin tarjoiluihin!

Teatteri PROVINSSI

Teatteri Provinssi on vuonna 2001 perustettu, yksityisesti toimiva salolainen teatteri.

Olemme panostaneet teatteritilan toimivuuteen kaikin tavoin. Akustiikka toimii niin puhenäytelmille kuin konserteillekin, valo-ja äänitekniikka on korkealuokkaista, ilmastointi, katsomotuolit ja hyvät jalkatilat antavat katsojalle nautittavan hetken esitykseen.
Pyörätuoli / liikuntarajoitteisille on esteetön kulku teatterin lämpiöön sekä katsomoon.
Katsojalämpiöt ovat tilavia ja viihtyisiä.

Elektroniikkamuseo

MADE IN SALO

Vieraile Salon kaupungin historiallisessa elektroniikkamuseossa. Museo, joka muuten sijaitsee entisen Saloran lähettämön paikalla, josta Salora lähti valloittamaan maailmaan. Saloran televisioita ja tietenkin radioita, puhelimia, matkapuhelimia ja jopa Nokian tuotantolaitoksen osa! Myös aktiviteetteja!

Autonäyttely

Yli 100 autoa eri vuosikymmeniltä!


Astrum-Keskukseen on koottu yksityiskokoelmaan aivan uskomattomia helmiä vuosien varrelta, alkaen 1910-luvun autoista ihan nykypäivän hybridi-buumiin asti ja kaikkea siltä väliltä!
Autonäyttely on avoinna ryhmille ja yritysasiakkaillemme tilauksesta.
Tule ja näe harvinaisuudet!

Pakohuonepeli

Pääsettekö ulos?

Pakohuonepeli on erinomainen ajanviete syntymäpäiville, tyky-päivään, polttareihin, pikkujouluihin tai muuten vaan mukavaan yhdessäoloon. Pelaamisessa tarvitaan ryhmähengen lisäksi hyvää päättelykykyä. Fyysisesti pelaaminen ei ole haastavaa.
Kolme erilaista huonetta: CASINO, WILD WEST ja HUONE 237.

Haetko ohjelmaa tilaisuuteesi? Hyviä ehdotuksia löytyy AKTIVITEETIT sivulta tai ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää.

  Tiedustele tilaisuuden tai kokouksen ajankohtaa

  Täytä lomake


  KokouspakettiLiikuntaKulttuuriPakohuonepeliPadelPokeriBiljardi ja SnookerKaraokeKeilausYöpyminenRuokailutSauna

  Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostilla:


  Soita

  +358 44 777 39 99
  arkisin klo 8-16


  Sähköposti

  info@astrumkeskus.fi
  ~24 tunnin vastausaika