Tervetuloa nauttimaan Astrum-keskuksen monipuolisista palveluista.

Olisiko aika lounaalle vai pistäytyisikö kahville?

Astrum-Keskuksessa sijaitseva Ravintola Mama’s on täyden palvelun lounas- ja catering palveluja tarjoileva ravintola. Kokous- ja seminaarivieraille järjestyvät aamiaiset, kahvitukset, lounaat ja päivälliset ammattitaidolla. Espanjalaisittain tapaksia, ”jenkkityyliin” hampurilaisia tai miltä tuntuisi itämaiset maut? A-oikeuksen varusteltu Kahvila Cafe Piste palvelee vielä illemmallakin ja tarjoilee mm. itse leivottuja leivonnaisia ja pientä suolaista purtavaa. Hotel Saloran aamupala tarjoillaan myös kahvilassa.

LOUNASRAVINTOLA MAMA’S, sivulle

Liikunnalliset aktiviteetit

Alueen suurin yksityinen liikuntakeskus, Hanhivaaran liikuntakeskus tarjoaa kattavan listan palveluja liikkujalle! Suuri ja monipuolinen kuntosali, kymmeniä eri ryhmäliikuntalajeja, personal trainer ja Inbody-mittaukset, padel, sulkapallo, pickleball, lasten kuplafutis, biljardi ja snooker.

Muistathan, että Hotelli Saloran asiakkaille kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit ovat ilmaisia – tämä etu kannattaa hyödyntää!

HANHIVAARA sivulle 

Keilahalli

10-ratainen Brunswick-kilpakeilahalli

10 radan kilpatason keilahalli käytössänne. Moninkertainen Suomen mestari ja MM- mitalisti Sanna Paasanen sekä nuorten maajoukkuetason valmentaja Jani Koivukangas antamassa kovan tason vinkkejä. Viikonloppuisin myös hohtokeilausta! Tila on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin! A-oikeuksen varusteltu kahvila ja mahdollisuus teille sopiviin tarjoiluihin!

KEILAHALLI sivulle

Teatteri PROVINSSI

Teatteri Provinssi on vuonna 2001 perustettu, yksityisesti toimiva salolainen teatteri.

Olemme panostaneet teatteritilan toimivuuteen kaikin tavoin. Akustiikka toimii niin puhenäytelmille kuin konserteillekin, valo-ja äänitekniikka on korkealuokkaista, ilmastointi, katsomotuolit ja hyvät jalkatilat antavat katsojalle nautittavan hetken esitykseen.
Pyörätuoli / liikuntarajoitteisille on esteetön kulku teatterin lämpiöön sekä katsomoon.
Katsojalämpiöt ovat tilavia ja viihtyisiä.

PROVINSSI sivulle

Elektroniikkamuseo

MADE IN SALO

Kierrä Salon kaupungin historiallinen elektroniikkamuseo. Museo, joka muuten sijaitsee entisen Saloran lähettämön paikalla, josta Salora lähti valloittamaan maailmaan.

ELEKTRONIIKKAMUSEO sivulle

Autonäyttely

Yli 100 autoa eri vuosikymmeniltä!


Astrum-Keskukseen on koottu yksityiskokoelmaan aivan uskomattomia helmiä vuosien varrelta, alkaen 1910-luvun autoista ihan nykypäivän hybridi-buumiin asti ja kaikkea siltä väliltä!
Autonäyttely on avoinna ryhmille ja yritysasiakkaillemme tilauksesta.
Tule ja näe harvinaisuudet!

AUTONÄYTTELY sivulle

Pakohuonepeli

Pääsettekö ulos?

Pakohuonepeli on erinomainen ajanviete syntymäpäiville, tyky-päivään, polttareihin, pikkujouluihin tai muuten vaan mukavaan yhdessäoloon. Pelaamisessa tarvitaan ryhmähengen lisäksi hyvää päättelykykyä. Fyysisesti pelaaminen ei ole haastavaa.
Kolme erilaista huonetta: CASINO, WILD WEST ja HUONE 237.

PAKOHUONEPELI sivulle

Haetko ohjelmaa tilaisuuteesi? Hyviä ehdotuksia löytyy AKTIVITEETIT sivulta tai ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää.

© All rights reserved.

Tietosuojaseloste

OTA YHTEYTTÄ