Kaato!

Juuri niin. Astrum-Keskuksessa voi myös keilata 10-rataisessa Brunswick-kilpakeilahallissa.

Kokeile meillä myös hohtokeilausta A-oikeuksin varustetussa keilahallissamme. Lisää iltaan vielä ruokailu ja saunatila tai pelaa biljardia tai snookeria. Lisäksi pakohuonepelit löytyvät yläkerrasta! Suolaista ja makeaa purtavaa löytyy jokaiseen makuun. Tervetuloa aktivoitumaan!

Hohtokeilaus

Hohtokeilaus on suuren suosion saanut versio keilauksesta. Hohtokeilauksessa tärkeää on rento tunnelma, jonka luo keilahallin valaistus, musiikki ja eritasoiset pelaajat. Hohtokeilaus on helppo ja hauska laji, johon ensikertalaisetkin pääsevät nopeasti mukaan.

Keilausvalmennus

Keskiviikkoiltaisin ohjattua junnukeilausta!

Junnukerho (klo 17-18) on suunattu kaiken ikäisille junioreille. Kerho on vapaamuotoista toimintaa ohjauksella. Junnukerhoon ei tarvitse ilmoittautua, vaan voi saapua paikalle. Tunnin aikana tutustutaan keilailutekniikkaan ja pelataan leikkimielisiä pelejä. Junnukerhon hinta on 6€/kerta ja ensimmäisellä tutustumiskerralla pääsee veloituksetta.

Junnukeilauksen vetäjinä toimivat Sanna Oksanen ja Jani Koivukangas. Sanna on pitkänlinjan maajoukkue-keilaaja ja suomalaisen naiskeilailun kärkinimiä. Jani on toiminut jo vuodesta 2013 lähtien Suomen Keilailuliiton Tulevaisuuden ryhmän (alle 15-vuotiaiden) -valmentajana.

Tule rohkeasti mukaan! 🙂

Katso harjoitussuunnitelma kaudelle 2022-2023

Aikuisille ohjattua harjoitusta keskiviikkoisin junnukerhojen jälkeen. Taitotasosta riippumatta mukaan voi tulla milloin vain. Tervetuloa!

Kilpailut

Kun haluat keilailusta enemmän irti niin seuraava askel on kilpailutoiminta. Kilpailemaan pääset liittymällä keilaseuraan. Hanhivaarassa on aktiivinen kilpailutoiminta, kuukausittain vaihtuva seurojen järjestämä erikoiskilpailu ja koko kauden viikottain pyörivä jaksokilpailu.

Liittymällä seuratoimintaan saat kilpailulisenssin ja mahdollisuuden osallistua kaikkiin Suomessa pelattaviin kilpailuihin sekä ulkomailla pelattaviin avoimiin kilpailuihin. Lisäksi saat urheilijan tapaturma vakuutuksen ja viikottain päivitettävän valtakunnallisen keskiarvon jonka avulla voit seurata kehittymistä keilaajana.

Keilauksen hinnasto ja aukioloajat

Ma-pe klo 9-16 / 18€ / h
Ma-to klo 16 -> / 20€ / h
Lauantaisin ennen hohtokeilausta 20€ / h

Hohtokeilaus 30€ / h
Perhehohto sunnuntaisin 22€ / h

Hohtokeilausta:
Pe klo 17-22
La klo 16-22
Su klo 12-16

Biljardi hinnasto

Biljardi & snooker Hanhivaarassa

Hanhivaaran Liikuntakeskuksen kahvion & keilahallin yhteydessä on neljä laadukasta biljardipöytää ja kilpatason snookerpöytä.

​​​​​​​Kaikki pöydät huollettiin perusteellisesti 2022 alkuvuodesta!

Snookerin pelaamiseen suosittelemme ajan varaamista.

Biljardi 9e / h

Snooker 12e / h

Tervetuloa pelaamaan!

© All rights reserved.

Tietosuojaseloste

OTA YHTEYTTÄ