Skip to main content

Rata 57 toivottaa tervetulleeksi!

Rata 57 uudistukset ovat melkein maalissa! Nälkä kiihtyy syödessä ja matkan varrella tuli uusia ideoita, joita vielä viimeistellään. Sisälle pääsee nyt tutustumaan uusittuihin tiloihimme ja tietenkin kielaamaan!  Yllätyksiä on vielä syksyn aikana tulossa lisää!

Radalta löytyy mm. vanhaa henkeä ilmentävä ”sikarihuone” omilla erikoisuuksillaan. Tilaa on mahdollista vuokrata myös yksityiskäyttöön. Terassi on isommalle ryhmälle. Terassilla pääset istumaan puiden alle ja nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta!

Olemme hankkineet myös kaksi, paljon pyydettyä darts-taulua. Palveluitamme käyttävät vieraamme voivat pelata ilman lisämaksua.  Rata 57 tarjoaakin esim. kaveriporukoille, perheille, yhdistyksille, kouluille ja yrityksille kohtaamispaikan hauskaan yhdessäoloon, sekä keilaseuroille ja kilpakeilaajille sopivat radat ja toiminnot.

Astrum Keskuksen monipuoliset juhla- ja kokoustilat luovat yhdessä Rata57:n kanssa puitteet esimerkiksi mieleenpainuville syntymäpäiville, yritysjuhlille tai vaikka yhdistysten vuosikokouksille.

Tulevaisuudessa Rata 57 ja Astrum Areenan tilat on mahdollista myös yhdistää. Lisäksi majoittuminen onnistuu tarvittaessa mukavasti Hotel Saloran huoneissa. Rata 57 henkilökunta palvelee Hotel Saloran vieraita aukioloaikojen puitteissa. Yritykset saavat entistä kätevämmin monipuoliset palvelut, onpa tarkoituksena järjestää kokous, TyKy-päivä tai suuremmatkin juhlat. HUOM! Radalla ei enää myydä  Hanhivaaran liikuntakeskuksen palveluja!

Lue lisää: www.rata57.fi

Kaato!

Juuri niin. Astrum-Keskuksessa voi myös keilata 10-rataisessa Brunswick-keilahallissa.

Meillä keilataan kilpaa ja rentoudutaan hyvässä seurassa hohtokeilauksen merkeissä. Lisää päivään tai iltaan ruokailu ja saunatila, pelaa biljardia, snookeria tai dartsia. Lisäksi pakohuonepelit löytyvät yläkerrasta! Suolaista ja makeaa purtavaa löytyy jokaiseen makuun A-oikeuksin varustellusta baaristamme. Tervetuloa aktivoitumaan!

Hohtokeilaus

Hohtokeilaus on suuren suosion saanut versio keilauksesta. Hohtokeilauksessa tärkeää on rento tunnelma, jonka luo keilahallin valaistus, musiikki ja eritasoiset pelaajat. Hohtokeilaus on helppo ja hauska laji, johon ensikertalaisetkin pääsevät nopeasti mukaan.

Keilauksen hinnasto ja aukioloajat

 Maanantai-perjantai klo 9-16 / 18€ / h
Maanantai-torstai klo 16 -> / 20€ / h
Lauantaisin ennen hohtokeilausta 20€ / h

Hohtokeilaus 30€ / h 
Maanantai 10.00 – 20.00
Tiistai 9.30-20.00
Keskiviikko 10.00 – 20.00 
Torstai 10.00- 20.00
Perjantai 10.00- 22.00
Lauantai 12.00-22.00
Sunnuntai Suljettu

Myös sopimuksen mukaan ryhmille ja yrityksille!

Biljardi ja Darts hinnasto

Biljardi & Snooker keilahallissa

Keilahallista löytyy neljä laadukasta biljardipöytää ja kilpatason snookerpöytä.

​​​​​​​Kaikki pöydät huollettiin perusteellisesti 2022 alkuvuodesta!

Snookerin pelaamiseen suosittelemme ajan varaamista.

Biljardi 10 €/h

Snooker 13 €/h


Palvelujamme käyttäville vieraillemme Darts ilman lisämaksua!

Ota yhteyttä! info@rata57.fi tai puhelimitse: 044 7119579