Skip to main content

KIRKA TRIBUTE – MUSKA YHTYEINEEN FEAT. KAI JÄMSÄ

Muska Babitzin yhtyeineen kunnioittaa Kirka Tribute -konserteilla veljensä Kirka Babitzinin muistoa ja hänen musiikkiaan. Konsertissa kuullaan pääasiassa Kirkan tuotantoa hänen pitkän uran varrelta. Muskan lisäksi hänen laulujaan tulkitsee Kai Jämsä.

Vuonna 1967 ponkaisi vain 17-vuotias Kirka Babitzin kertaheitolla listojen kärkeen kappaleella Hetki lyö. Siitä alkoi hurja suosio ja hitit seurasivat toisiaan, muun muassa Leijat, Ehkä suukon antaa saan ja Varrella Virran.

1980- luvulla Kirka edusti Suomea euroviisuissa sijoittuen yhdeksänneksi kappaleella Hengaillaan ja voitti Syksyn Sävelen laululla Surun Pyyhit Silmistäni.

Koko 90-luku oli suuren suosion ja lukuisten hittien aikaa ja vuosikymmenen loppupuolella Mestarit (Kirka, Hector, Pave Maijanen, Pepe Willberg) rikkoivat katsojaennätyksiä kautta maan. 2000-luvulla 50-vuotiskiertueen myötä sekä vanhat että uudemmat hitit nousivat listoille. Vuonna 2005 julkaistu Elämääni eksynyt- albumi jäi kuitenkin Kirkan viimeiseksi ja hän menehtyi sairaskohtaukseen tammikuussa 2007.

 Esityksen kesto n. 2 tuntia (sis. väliajan)

27 € (Lippupiste 29.50 + palvelumaksut)
(+ mahd. toimitus- / laskutuskulut)
Ovelta 32 €
Lipun hinta sisältää ALV 10%

Kuvaaminen kiellettyEsityksen valokuvaaminen ja kaikenlainen tallentaminen on ehdottomasti kielletty (Tekijäoikeuslaki).

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

30 marras 2022
Vanhentunut!

Aika

19:00 - 21:00

Sijainti

Teatteri Provinssi
Verkkosivu
http://www.teatteriprovinssi.fi
QR Code