Hotelli Saloran asiakkaille kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit ovat ilmaisia!

Huom!
Kesäaikaan tarjonnassa saattaa olla rajoituksia.

Hanhivaaran liikuntakeskus
Salon seudun suurin!

Kuntosali

Hanhivaaran isoin salialue löytyy yläkerrasta, jossa on laadukkaat Technogymin valmistamat laitteet. Kuntosalilla on myös painonnostoalue. Lämmittelylaitteita löytyy moneen lähtöön, juoksumattojakin on 5 kappaletta. Salilta löytyy myös Queenax-toiminnallisen treenin alue.
Kuntosalin takaosassa on naisille rajattu alue, joka antaa mahdollisuuden treenata omassa rauhassa. Siellä on kaikki perus treeniin tarvittavat välineet. 
Kesällä 2019 Hanhivaaraan valmistui myös pelkästään toiminnalliseen treeniin pyhitetty alue, Treenaamo! Tämä on kuntosalikortilla käytössäsi silloin, kun tilassa ei ole ryhmäliikuntaa tai pienryhmiä.

Jäsenet pääsevät kuntosalille myös aukioloaikojen ulkopuolella kulkukortilla

Ryhmäliikunta

Hanhivaarassa on neljä ryhmäliikuntatilaa; Trimmaamo, Relaamo, Lataamo ja Spinnaamo.
Live tuntien lisäksi tarjoamme Salon ainoana paikkana mahdollisuuden treenata Les Mills virtuaalituntien kanssa! Virtuaalitunnille voit tulla omatoimisesti aina kun Trimmaamo on vapaana. Valitse vain haluamasi laji, kerää tavarat ja aloita treeni! Virtuaalituntien tarkoitus ei ole korvata Live-ohjaajaa, vaan tarjota juuri Sinulle mahdollisuus treenata oman aikataulusi mukaan.
Ryhmäliikuntaan voit tulla kanta-asiakkaana, 10-kortilla tai kertamaksulla niin usein kuin haluat.
Jos olet salonseutulainen, pääset ensimmäisen kerran veloituksetta valitsemallesi tunnille tutustumaan laajaan ryhmäliikuntakalenteriimme!

Palloilu ja pelit

Sulkapallo / kolme kenttää
Padel / kuusi kenttää
Kuplafutis
Pöytätennis
Neljä laadukasta biljardipöytää ja kilpatason snookerpöytä.

Ajanvaraukset ja muuta tietoa Hanhivaaran Liikuntakeskuksen sivuilla ja Facebookissa.

KAHVILA PISTE

Päiväsi voit aloittaa tasokkaalla hotelliaamiaisella, jonka tarjoamme joka arkiaamu klo 7.30-9.00 ja lauantaisin klo 7.30-9.30.

Aamupalan hinta ei-hotelliasiakkaille on 10,00 €, Hanhivaaran liikuntakeskuksen kanta-asiakkaille 8,50 €.

SAUNA & KOKOUS

Hanhivaaran saunaosasto on erinomainen paikka pitää saunailtoja, palavereita ja kokouksia. Saunaan mahtuu mukavasti kymmenen henkilöä ja neuvottelupöydän ympärille 15-20 henkilöä.

Saunapaketteihin voidaan yhdistää Hanhivaaran liikuntapalveluja tai Astrum Keskuksen muita palveluita.

LAPSIPARKKI

Hanhivaaran lapsiparkki on viihtyisä paikka perheen pienimille viettää aikaa, sillä välin kun olet itse treenaamassa.

Lapsiparkki on tarkoitettu n. 3-6 vuotiaille lapsille. Ajanvarausta ei tarvita. Myös pienien vauvojen vanhemmilla on mahdollisuus tulla treenaamaan salille ma-pe klo 9-12 kantokopassa olevan vauvan kanssa!

Cafe Pisteen tiski notkuu herkullisia munkkeja ja sämpylöitä, jotka täytämme itse keittiössämme. Valikoimasta löydät myös tuorepuuroja, sitruuna-inkivääri shotteja ja smoothieita! Illalla esimerkiksi hohtokeilauksen yhteydessä herkullisten r-menu aterioiden valikoimasta voit valita esimerkiksi kanakorin tai pizza slicen. Kahvilassa on A-oikeudet!

© All rights reserved.

Tietosuojaseloste

OTA YHTEYTTÄ