×

Edut

Hotelli Salora sijaitsee Astrum-Keskuksessa ja sen asiakkaille on tarjolla monenlaisia palveluita saman katon alla. Hotelliasiakkaat saavat etuja ja lisäpalveluita, joita et alueen muista majoituspaikoista löydä! Näytä varausvahvistuksesi ja ota käyttöön rahanarvoiset edut mm. lounasravintola Mama’s ja Teatteri Provinssi!

Liikuntakeskus

Käytössäsi on veloituksetta Hanhivaaran liikuntakeskuksen kuntosali, ryhmäliikuntatunnit sekä sauna. Tarjolla on myös biljardia, keilahalli ja hohtokeilaus, golfsimulaattori, sulkapallo ja salibandykenttä, pickleball ja kuplafutis. Hotellin asiakkaana saat vuokrata keilakengät veloituksetta Hanhivaaran keilahalliin!

Lapsille

Perheen pienimmille löytyy puuhaa lasten sisäseikkailupuisto Namilassa.
Hotellin asiakkaat saavat 10% alennuksen Namilan sisäänpääsystä. Hanhivaaran liikuntakeskus tarjoaa myös iWall interaktiivisen liikuntapelin, keilausta, sulkapalloa, pickel ballia, kuplafutis ja lapsille tarkoitetut ryhmäliikuntatunnit sekä upea elektroniikkamuseo jossa lapset voivat pelata mm. vanhoja videopelejä! Lisää hauskaa löytyy elokuvateatteri Lumosta, josta Hotelli Saloran asiakkaat saavat 1,00 euron alennuksen elokuvalipuista!

Hemmottelua

Hemmotteluakaan ei ole unohdettu, sillä saatavilla on hemmotteluhoitoja Hanhis Beautyssa. Ripsipidennykset, geelikynnet- ja lakkaukset, sekä meikkaukset niin juhlaan kuin arkeenkin.

Pyörävuokraus

Keväästä 2018 alkaen Hotel Salorasta saa myös vuokrata pyöriä!

Halutessanne vuokrapyöriä, ottakaa yhteyttä hotellin infoon joko sähköpostilla info@hotelsalora.fi tai soittamalla numeroon 044 7773999.

Salo sijaitsee muun muassa upean rannikkoreitin varrella, johon pääset tarkemmin tutustumaan tästä.

Vuokrapyörää ei tarvitse palauttaa takaisin samaan hotelliin, vaan voitte myös jättää sen johonkin toiseen majoitusliikkeeseen rannikkoreitin varrella, josta saa myös vuokrattua Carfieldin kautta pyöriä.

Ruoka

Aamupala ja kahvittelut onnistuvat Cafe pisteessä ja isompaan nälkään on tarjolla lounas- ja tilausravintola Mama’sin herkulliset tarjoilut. Hotellimme asiakkaana saat lounaan edullisesti vain 8,40 sisältäen myös jälkiruoan. Nam!

Kulttuuria ja nähtävää

Kulttuurinnälkäisten kannattaa suunnata rentoutumaan Teatteri Provinssiin. Hotellin asiakkaat saavat 10% alennuksen Teatteri Provinssin omien näytösten pääsylippujen hinnasta.

Museon ystävät voivat piipahtaa Elektroniikkamuseossa tai erityispyynnöstä järjestettävällä vierailulla autonäyttelyssä.

Seikkailuja

Pakohuonepeli on erinomainen ajanviete syntymäpäiville, tyky-päivään, polttareihin, pikkujouluihin tai muuten vaan mukavaan yhdessäoloon. Hotelli Saloran asiakkaana saat 10% alennuksen! Yhteistyökumppanimme Ratsastuskeskus Teho tarjoaa lisäksi ratsastustunteja edullisesti Hotelli Saloran asiakkaille erityishintaan, 25,00 per tunti! Tiedustele myös vaellusretkiä ja maastoratsastusta! Ratsastuskeskus sijaitsee noin 2 kilometrin päässä hotellista. Jos ilta tuntuu pitkältä, ota 10 minuutin kävelylenkki elokuvateatteri Lumoon. Hotelli Saloran asiakkaan saat nimittäin 1,00 euron alennuksen elokuvalipuista!