×

Edut

Hotelli Salora sijaitsee Astrum-Keskuksessa ja sen asiakkaille on tarjolla monenlaisia palveluita saman katon alla. Hotelliasiakkaat saavat etuja ja lisäpalveluita, joita et alueen muista majoituspaikoista löydä! Näytä varausvahvistuksesi ja ota käyttöön rahanarvoiset edut mm. lounasravintola Mama’s ja Teatteri Provinssi!

Liikuntakeskus

Käytössäsi on veloituksetta Hanhivaaran liikuntakeskuksen kuntosali, ryhmäliikuntatunnit sekä sauna. Tarjolla on myös biljardia, keilahalli ja hohtokeilaus, golfsimulaattori, sulkapallo ja padel, pickleball ja kuplafutis. Hotellin asiakkaana saat vuokrata keilakengät veloituksetta Hanhivaaran keilahalliin!

Hyvinvointihoito

Hemmotteluakaan ei ole unohdettu, sillä saatavilla on osteopaattisia hoitoja Praxiassa.

Ruoka

Aamupala ja kahvittelut onnistuvat Cafe pisteessä ja isompaan nälkään on tarjolla lounas- ja tilausravintola Mama’sin herkulliset tarjoilut kello 11.00-14.00. Nam! HUOM! Tarkista Covid-19 vuoksi poikkeavat aikataulut ravintolan kotisivuilta!

Kulttuuria ja nähtävää

Kulttuurinnälkäisten kannattaa suunnata rentoutumaan Teatteri Provinssiin. Hotellin asiakkaat saavat 10% alennuksen Teatteri Provinssin omien näytösten pääsylippujen hinnasta.

Museon ystävät voivat piipahtaa Elektroniikkamuseossa tai erityispyynnöstä järjestettävällä vierailulla autonäyttelyssä.

Seikkailuja

Pakohuonepeli on erinomainen ajanviete syntymäpäiville, tyky-päivään, polttareihin, pikkujouluihin tai muuten vaan mukavaan yhdessäoloon. Hotelli Saloran asiakkaana saat 10% alennuksen!