×

Ryhmät ja yritykset

Majoitus

Tarjoamme majoituspaketteja yrityksille erikoishintaan ja mahdollisuudella laskutukseen. Laskutus on mahdollista. Laskuihin lisätään voimassa oleva laskutuslisä.  Hinta sisältää aamupalan, kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja saunan.  Huone on mahdollista varata myös ilman aamupalaa. Tällöin huoneen hinta on entistä edullisempi. Pitkäaikaismajoituksen hinta tietysti tätäkin edullisempi! Tietyissä huoneissa on lisäksi jääkaappi, mikroaaltouuni ja leivänpaahdin!
Muista myös tilava 60 m² saunallinen huoneistomme!

Ole yhteydessä myyntipalveluumme, jotta voimme tarjota parhaat hinnat tarpeillenne!

Kysy lisää:

Astrum-Keskuksen varauspalvelu
Puh. 044-777 3999 (ark. 8-16)
info@astrumkeskus.fi

Lisäpalvelut

Majoituspaketteihin on mahdollista yhdistää monenlaisia lisäpalveluita kuten kokoustiloja ja viihdettä.  Tiloistamme löytyy mm. saunallinen kokoustila noin 20 hengelle joihin on mahdollista tilata monenlaista syötävää ja juotavaa.

Majoittujille on veloituksetta käytössä Hanhivaaran liikuntakeskuksen kuntosali, ryhmäliikuntatunnit sekä isot saunat. Lisäksi lounasravintola Mama’s tarjoaa monipuolisen lounaan jälkiruoan kera  Osta myös illaksi huoneeseen, säilytä jääkaapissa ja lämmitä mikrossa! Hanhivaaran liikuntakeskuksen kahvio Cafe Piste tarjoilee suolaista ja makeaa, joten myös illalla saman katon alla on mahdollista hakea syötävää ja juotavaa! Pyydä myös tarjousta tarjoiluista ryhmille!