Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähellä sinua-hyväntekeväisyys-juhla

helmikuu 9 klo 18:00

Lähellä sinua on Salossa pe 9.2.2018 järjestettävä hyväntekeväisyysjuhla. Tapahtuma järjestetään jo toista kertaa yhteistyössä useiden paikallisten yritysten kanssa. Tarkoituksena on yhteisvoimin kerätä varoja Salon Kriisikeskus Etapin toimintaan mielenterveystyön edistämiseksi. Juhla toteutetaan tunnelmallisissa 40-luvun puitteissa ja tapahtumapaikkana toimii Astrum-Keskus.

Ilta alkaa cocktail-tilaisuudella, jossa sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja nauttia lasi kuohuvaa. Tämän jälkeen tulet kuulemaan mielenkiintoisia, eri tahojen edustajien, puheenvuoroja mielenterveydestä ja sen ylläpitämisestä. Muotinäytöksen aikana pääset näkemään tämän hetken trendiasut paikallisten yritysten esittämänä. Malleina näytöksessä nähdään paikallisia yrittäjiä ja muita tuttuja kasvoja. Illan kruunaa esiintyjä.

Tapahtuman teema: 40-luvun Hollywood

Pukukoodi: 40-luvun Hollywood / smart casual

Juhlalippu – 15 € ennakkoon, 19 € ovelta. Sisältää: illan ohjelma ja lasi kuohuvaa.

VIP-lippu – 49 €. Sisältää: illan ohjelma, 2 lasia kuohuvaa ja tarjoilua, VIP-vastaanotto, narikka sekä yksityistilaisuus alkuillasta, jonka yhteydessä vierailu Astrum-Keskuksen upeassa autonäyttelyssä.

Tehdään hyvää yhdessä!

Lisätietoa tapahtumasta, lipunmyyntipaikoista ja esiintyjästä tulossa myöhemmin. Pysy kuulolla!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 9
Aika:
18:00
Tapahtumaluokka: