Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koko Suomen ravintoremontti -kiertue

24.5.2018 klo 19:30 - 21:00

Miten rakennat terveellisen ruokavalion? Kannattaako vilja- ja maitotuotteiden syömistä välttää? Vai haluatko lisää energiaa arkeen ja treenaamiseen?

Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko tarjoaa kaikille ennennäkemättömän mahdollisuuden oppia lisää puhtaasta ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Koko Suomen ravintoremontti -kiertue nähdään kuuden kuukauden aikana Suomen jokaisessa 107 kaupungissa täysin ilmaiseksi.

Elämäntapamuutosekspertin tavoitteena on puhua ainakin 15 000 ihmiselle. Varmista, että olet yksi heistä ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Tomi Kokko on Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti, intohimoinen yrittäjä ja puhtaan ruoan puolestapuhuja. Hän on ollut aktiivisesti esillä mediassa kertomassa valtavirrasta poikkeavasta terveellisen ruokavalion filosofiastaan, ja inspiroinut sitä kautta tuhansia ihmisiä parantamaan omaa elämänlaatuaan. Hän myös uskoo vahvasti, että tämän hetkiset viralliset ravintosuositukset eivät edistä suomalaisten terveyttä, vaan päinvastoin.

 

Tiedot

Päivämäärä:
24.5.2018
Aika:
19:30 - 21:00