Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Danny

tammikuu 31 klo 19:00 - 21:00

34,00€

”KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMMAT HITIT”
”East Virginia”, ”Piilopaikka”, ”Vähän ennen kyyneleitä”, ”Seikkailija”, ”Salattu suru”, ”Kesäkatu”, ”Se eikö todista että muutuin”, ”Tuuliviiri”, ”Piilopaikka”, ”Maantieltä taloon”, ”Vähän ennen kyyneleitä”, ”Kauan”, ”Hiljainen kitara”, ”Aaveratsastajat”, ”Hän on lady”, ”Seitsemän kertaa seitsemän”, ”Tuulensuojaan”, ”Kuusamo”, ”Tahdon olla sulle hellä”, ”Tämä taivas, tämä maa”, ”Pieni sana”, ”Elä ja anna toisten kuolla”, ”Don Juan” jne.

Danny ja taustajoukot

Konsertissa Dannyä säestää kapellimestari-kosketinsoittaja Petri Kokon johtama yhtye, johon kuuluvat Erkki Sutela (kitara), Matti Saari (basso), Hans ’Hate’ Sjöblom (rummut) ja Curt ’Curre’ Andersén (kitara). Kokenut kvartetti tunnetaan musiikkipiireissä myös nimellä The Oldies, ja se on kuuluu muun muassa Back to the 60’s –tapahtumien vakioesiintyjiin.

Nuorempaa artistikaartia edustaa aivan uusi laulu- ja tanssiyhtye LAV (Lukin-Anttila-Vikman). Kokoonpanossa ovat mukana muun muassa Dannyn pitkäaikaisesta D’Voices-taustalaulutriosta tuttu Katja Lukin, Dannyn jäähyväiskiertueella debyyttinsä musiikki- ja show-alalla tehnyt Jennika Vikman ja niin kilpatanssijana ja tanssinopettajana, laulajana kuin näyttelijänäkin kunnostautunut Diana Anttila.

 Esityksen kesto n. 2 tuntia (sis. väliajan)

34 € peruslippu (Lippupiste 37,50 + palvelumaksut)
(+ mahd. toimitus- / laskutuskulut)
Lipun hinta sisältää ALV 10%

Tiedot

Päivämäärä:
tammikuu 31
Aika:
19:00 - 21:00
Hinta:
34,00€
Kotisivu:
https://www.teatteriprovinssi.fi/ohjelmisto/

Järjestäjä

Teatteri Provinssi
Puhelin:
0440 520 260
Sähköposti:
myynti@teatteriprovinssi.fi
Kotisivu:
http://www.teatteriprovinssi.fi/

Tapahtumapaikka

Teatteri Provinssi
Päänäyttämö, Salorankatu 5-7
Salo, 24240
+ Google Map