Liikuntakeskus

Mikä on sinun lajisi?

Hanhivaaran liikuntakeskuksen tarjonta on todella kattava ja vaikuttava. Alueen suurin ja monipuolisin kuntosali, kymmeniä eri ryhmäliikuntalajeja, personal trainereita ja fustraa, kuntotestejä ja inbody-mittauksia, salibandya, sulkapalloa, hauska pickleball ja uutuuteena kuplafutis, itsepuolustus- ja kamppailulajeja, biljardia, golf-simulaattori, viihdepelejä. Meillä todella on mistä valita!

Hotelli Saloran asiakkaille kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit ovat ilmaisia – tämä etu kannattaa hyödyntää!

Keilailu

Hei, sehän on kaato!

Juuri niin. Astrum-Keskuksessa voi myös keilata 10-rataisessa Brunswick-kilpakeilahallissa.

Kokeile meillä myös hohtokeilausta A-oikeuksin varustetussa keilahallissamme. Lisää iltaan vielä ruokailu tai saunatila! Käytettävissäsi on ammattitaitoista –  suomen- ja maailman mestaruustason – opastusta vaativammallekin keilaajalle. Tätä ei ihan joka keilahallista löydykään!

Praxia osteopatia

Terveyden edelläkävijä

Opetan ihmisiä terveempään elämäntapaan ja tekemään hyviä valintoja itsensä eteen. Terveyden hoitamiseen ei aina tarvita lääkärin lähetettä. On tärkeää, että ihmiset ennakoivat terveyttään eivätkä reagoi vasta kehon oirehtiessa.

Osteopaattisella hoidolla voi helpottaa kipuja, parantaa terveyttä ja lisätä kehon liikkuvuutta. Hoito sopii monille ihmisille ikään tai taustaan katsomatta.

Tulevat Tapahtumat

  • Ei tuloksia.

Tapahtumat Lista-navigointi