×

Huoneet

Huoneet

Hotelli Saloran tilavissa ja kodikkaissa huoneissa viihtyy niin työmatkalainen kuin vapaa-ajan matkustajakin. Suurin osa 24 huoneestamme on kahdelle hengelle, mutta osaan huoneista voi majoittua kolmekin henkeä. Lisäksi valikoimissamme on 4 hengen perhehuoneita, joissa sohvasta voidaan tehdä lisävuoteet kahdelle.

Tutustu varaus- ja peruutusehtoihin.

Varustelu

Huoneissa on suihkulla varustettu kylpyhuone, teen- ja kahvinkeittovälineet, taulu-TV sekä maksuton WiFi-yhteys.

Halutessanne voimme toimittaa huoneeseenne pienen lapsen matkasängyn.

Toisessa kerroksessa sijaitsee hoitohuone, jossa on kaikkien hotellivieraiden käytössä jääkaappi, mikroaaltouuni, silitysrauta ja –lauta, vesipiste, lasten hoitopöytä ja –alusta sekä 3 pottaa.

Superior-huoneisto – Oma sauna

4-hengen Superior-huoneisto on yhden makuuhuoneen huoneisto omalla saunalla ja pienoiskeittiöllä. Pienoiskeittiön varustukseen kuuluu kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä astiat. Oleskelutilassa on nojatuolit ja levitettävä vuodesohva.

Huoneistoa voidaan käyttää kokoushuoneena max. 10 hengelle. Suuri taulu-TV toimii myös näyttönä (USB-liitin) ja suuressa oleskeluhuoneessa kokous sujuu rennosti.

Varaa nyt!

Standard – 2hh

Huoneen koko: 20-30 m²

Tässä ikkunallisessa 2-hengen huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, pöytä + tuoli, taulutv sekä osassa huoneista sohva.

Varaa nyt!

Standard- 2hh – ikkunaton

Huoneen koko: 20-30 m²

Tässä ikkunattomassa 2-hengen huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, pöytä + tuoli, taulutv, sekä osassa huoneista sohva. Tunnelmaa tuo suurikokoinen valaistu maisemataulu.

Varaa nyt!

Standard – 1hh

Huoneen koko: 20 m²

Tässä ikkunallisessa 1-hengen huoneessa on vuoteen lisäksi pöytä + tuoli, taulutv sekä osassa huoneista sohva.

Varaa nyt!

Standard – 1hh – ikkunaton

Huoneen koko: 20 m²

Tässä ikkunattomassa 1-hengen huoneessa on vuoteen lisäksi pöytä + tuoli, taulutv sekä osassa huoneista sohva. Tunnelmaa tuo suurikokoinen valaistu maisemataulu.

Varaa nyt!

Standard – 3hh

Huoneen koko: 20 m²

Tässä ikkunallisessa huoneessa on kolme erillistä vuodetta sekä pöytä + tuoli ja taulutv.

Varaa nyt!