×

Hotelli Salora

Meillä majoitut kotoisasti

Hotelli Salora sijaitsee Astrum-Keskuksessa, noin 1 km:n päässä Salon keskustasta, Saloran historiallisessa tehdasmiljöössä, huomiotaherättävän pääkonttori ”Ankkalinnan” kyljessä.

Hotelli Salora on avattu vuonna 2014 ja 24 huonettamme ovat moderneja sekä tilavia 2-4 hengen huoneita. Kaikissa hotellin tiloissa on ilmainen WiFi ja piha-alueella ilmainen pysäköinti.

HUOM! Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja!

Salora on itsepalvelu-hotelli

Hotellimme toimii itsepalveluperiaatteella ilman vastaanottoa. Pääset suoraan huoneeseesi varausvahvistuksessa saamallasi ovikoodilla. Tarvittaessa saat apua paikan päällä myös Hanhivaaran liikuntakeskuksen kahvion henkilökunnalta!

Lue esim. booking.comille tai varauskanavallesi antamaasi sähköpostiin tullut Hotel Salora varausvahvistus sähköpostiosoitteesta info@hotelsalora.fi. Tarkista myös roskapostisi.
Varausvahvistuksessa on huoneen numero sekä ovikoodi. Ovikoodin avulla pääset huoneeseen. HUOM! Varauskanavilta mahdollisesti saamasi pin koodi ei ole Hotel Saloran hotellihuoneen ovikoodi! Hotel Salora lähettää oman varausvahvistuksen huoneen tiedoilla.
Paina kuusinumeroinen ovikoodi, jonka olet saanut Hotel Saloralta sähköpostitse oven vieressä olevaan koodilukkoon.
Aktivoi huoneen valot ensin pääkatkaisijasta. Nauti vierailustasi Hotel Salorassa!

Ilmaiset lisäpalvelut

Hotelli Saloraan majoittuvat pääsevät veloituksetta käyttämään Hanhivaaran liikuntakeskuksen kuntosalia ja ryhmäliikuntatunteja sekä saunaa! Lisäksi keilakenkien vuokra on Sinulle ilmainen! 

Aamupala tarjoillaan ma-pe kello 7.30-9.00, la 7.30-9.30 ja su kello 9.00-11.00. Hanhivaaran liikuntakeskuksen kahvilassa, Cafe Pisteessä.
Hanhivaaran liikuntakeskus pidättää oikeuden aikataulun muutoksiin aamupalan suhteen.

Hotelli Saloran asiakkaille on tarjolla myös monenlaisia muita palveluita Astrum-Keskuksessa saman katon alla. Tutustu laajaan tarjontaan sekä hotelliasiakkaan erikoisetuihin Edut-osiossa.

Huoneet

Huoneet sopivat 1-4:lle majoittujalle. Huoneet ovat 20 m² – 30 m²  ja saunallinen superior huoneistomme on 60 m². Superior huoneisto käsittää lisäksi suuren ruokapöydän, pienen keittonurkkauksen ja erillisen makuuhuoneen. Huone sopii erinomaisesti mm. perheille!

Info

Hotelli Salora on itsepalveluhotelli, johon ei tarvita erillistä sisäänkirjautumista. Varaa kotisivujemme kautta huone ja astu sisään huoneeseen juuri silloin, kun sinulle sopii.

Hotellissamme ei ole vastaanottoa ja varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi hotellihuoneen numeron sekä ovikoodin, jonka avulla pääset huoneeseesi ilman erillisiä sisään- tai uloskirjautumisia. Hotellihuoneisiin pääsee varauspäivänä kello 15.00 eteenpäin. Ovikoodi lakkaa toimimasta kello 12.00 varauksen päättymisen päivänä.

Edut ja palvelut

Hotelli Salora sijaitsee Astrum-Keskuksessa ja sen asiakkaille on tarjolla monenlaisia palveluita saman katon alla.

Tulevat Tapahtumat

  • Ei tuloksia.

Tapahtumat Lista-navigointi